Zijn wie je bent, is pure vrijheid!

Welkom op mijn site! Het is een zoektocht geweest maar na 35 jaar ben ik er geraakt!

Doorheen mijn leven, heb ik het geluk gehad om ervaringen op te doen. Door mijn breed veld aan interesses was het dus moeilijk om te beslissen wat voor bedrijf ik wilde opstarten. Tot ik van iemand de vraag kreeg 'Waarom moet je 1 ding kiezen? Waarom doe je niet de dingen die je maken wie je bent?'

Na een loopbaan van de laatste 10 jaar in de gezondheidszorg als kantoorhouder, commerciële werver en administratie, leer je dat een goed leervermogen, organisatietalent, zelfstandig werken en correct zijn, toch wel belangrijke punten zijn die je ver kunnen brengen.Het commerciële deel heeft me dan weer geleerd om extra flexibel, volhardend en prestatiegericht te zijn.Allemaal punten die je op welk vlak dan ook helpen in je leven.

Als kind daarentegen, ben ik opgegroeid in een restaurant. Een moeder hebben die haar leven lang in de keuken heeft doorgebracht, talenten heeft laten zien en een grootmoeder die steeds graag heeft gekookt, laat dan ook zijn sporen na. Dit heeft er voor gezorgd dat ik al vroeg zelf men potje kon koken en heeft me steeds ook de nodige ontspanning gebracht. Het koken, bakken, creëren van iets, gaf me zoveel voldoening! 

Opmerken dat er velen zijn in deze tijd die toch 'de gewone keuken van toen' niet meer kennen of onder de knie hebben, om welke reden dan ook, geeft me de moed om hierin een hulp te willen zijn naar anderen.

Onze maatschappij waarin we nu leven laat me zien dat er meer en meer nood is aan de simpele en gewone dingen in het leven. Rust, mentale rust, genieten van het simpele koken en het samen zijn, ontspannen alleen of met anderen,.. Dat waar jij nood aan hebt, dat je energie geeft om verder te gaan, dat wil ik graag geven. Of toch zeker een oplossing zodat jij minder zorgen hebt!

Daarom mijn bedrijf People Support. Om de mensen te ondersteunen en helpen waar ik kan. 

Zijn wie ik ben!

 

Annelies